• español
  • English
  • Login
      • español
      • English
    • English 
      • español
      • English
    • Login
    View Item 
    •   riUAL Home
    • Tesis, Trabajos Fin de Master, Grado y Proyectos Fin de Carrera Universidad de Almería
    • Tesis Universidad de Almería
    • Tesis Universidad de Almería
    • View Item
    •   riUAL Home
    • Tesis, Trabajos Fin de Master, Grado y Proyectos Fin de Carrera Universidad de Almería
    • Tesis Universidad de Almería
    • Tesis Universidad de Almería
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Evaluación de hidrolizados de microalgas como ingredientes funcionales en la alimentación de la dorada (Sparus aurata)

    Files
    Depósito 1645 ALBA GALAFAT DÍAZ (17.55Mb)
    Identifiers
    URI: http://hdl.handle.net/10835/13075
    Services
    RISMendeley
    Share
    Stadistics
    View Usage Statistics
    Metadata
    Show full item record
    Author/s
    Galafat Díaz, Alba
    Advisor/s
    Alarcón López, Francisco Javier; Martínez Moya, Tomás Francisco; Vizcaíno Torres, Antonio Jesús
    Collections
    • Tesis Universidad de Almería [209]

    Browse

    All of riUALCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    Login

    Statistics

    View Usage Statistics

    Of interest

    About the RepositoryCopyright FAQsSelf-archiving instructions

    Autoarchivo policies of publishers

    Indexed in

    Contact Us
    Contact Us