español
English
Login
xmlui.mirage2.page-structure.toggleNavigation
español
English
English
español
English
Login
xmlui.mirage2.page-structure.toggleNavigation
View Item
riUAL Home
Tesis, Trabajos Fin de Master, Grado y Proyectos Fin de Carrera Universidad de Almería
Trabajos Fin de Master Universidad de Almería
Máster en Biotecnología Industrial y Agroalimentaria. Curso 2020-2021
View Item
riUAL Home
Tesis, Trabajos Fin de Master, Grado y Proyectos Fin de Carrera Universidad de Almería
Trabajos Fin de Master Universidad de Almería
Máster en Biotecnología Industrial y Agroalimentaria. Curso 2020-2021
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Influencia del uso de frutos de destrío como alimento en el perfil lipídico de larvas de insectos
Files
RAMPONI WEILL, CAROLINA.pdf (1.093Mb)
Identifiers
URI:
http://hdl.handle.net/10835/13732
Services
Share
Stadistics
View Usage Statistics
Metadata
Show full item record
Author/s
Ramponi Weill, Carolina
Advisor/s
Suárez Estrella, Francisca
;
Ramos Bueno, Rebeca Pilar
Date
2020-11-23
Palabra/s clave
Trabajo Fin de Máster de la Universidad de Almería
Frutos de destrío
Larvas de insectos
Perfil lipídico
Alimentación larvas
Collections
Máster en Biotecnología Industrial y Agroalimentaria. Curso 2020-2021
[10]
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
Search riUAL
This Collection
Browse
All of riUAL
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Statistics
View Usage Statistics
Of interest
About the Repository
Copyright FAQs
Self-archiving instructions
Autoarchivo policies of publishers
Indexed in