• español
  • English
  • Login
      • español
      • English
    • English 
      • español
      • English
    • Login
    View Item 
    •   riUAL Home
    • Tesis, Trabajos Fin de Master, Grado y Proyectos Fin de Carrera Universidad de Almería
    • Trabajos Fin de Master Universidad de Almería
    • Máster en Producción Vegetal en Cultivos Protegidos. Curso 2012-2013
    • View Item
    •   riUAL Home
    • Tesis, Trabajos Fin de Master, Grado y Proyectos Fin de Carrera Universidad de Almería
    • Trabajos Fin de Master Universidad de Almería
    • Máster en Producción Vegetal en Cultivos Protegidos. Curso 2012-2013
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Elaboración de una norma de calidad para pimientos snack

    Files
    Trabajo.pdf (2.048Mb)
    Identifiers
    URI: http://hdl.handle.net/10835/2793
    Services
    RISMendeley
    Share
    Stadistics
    View Usage Statistics
    Metadata
    Show full item record
    Author/s
    Salas Garcia, Cristina
    Advisor/s
    Valenzuela Manjón-Cabeza, Juan Luis; Gómez Jiménez de Cisneros, Pedro
    Date
    2014-10-27
    Palabra/s clave
    Trabajo Fin de Máster de la Universidad de Almería
    Pimientos snack
    Norma de calidad
    Collections
    • Máster en Producción Vegetal en Cultivos Protegidos. Curso 2012-2013 [13]

    Browse

    All of riUALCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    Login

    Statistics

    View Usage Statistics

    Of interest

    About the RepositoryCopyright FAQsSelf-archiving instructions

    Autoarchivo policies of publishers

    Indexed in

    Contact Us
    Contact Us