• español
  • English
  • Login
      • español
      • English
    • English 
      • español
      • English
    • Login
    View Item 
    •   riUAL Home
    • Tesis, Trabajos Fin de Master, Grado y Proyectos Fin de Carrera Universidad de Almería
    • Trabajos Fin de Grado Universidad de Almería
    • Grado en Ingeniería Agrícola. Curso 2013-2014
    • View Item
    •   riUAL Home
    • Tesis, Trabajos Fin de Master, Grado y Proyectos Fin de Carrera Universidad de Almería
    • Trabajos Fin de Grado Universidad de Almería
    • Grado en Ingeniería Agrícola. Curso 2013-2014
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Efecto de la salinidad en la solución nutritiva sobre el desarrollo vegetativo y contenido de aceites esenciales en planta de curry (Helichrysum thianschanicum).

    Files
    3511_helichrysum proyecto alba1.pdf (793.3Kb)
    Identifiers
    URI: http://hdl.handle.net/10835/3315
    Services
    RISMendeley
    Share
    Stadistics
    View Usage Statistics
    Metadata
    Show full item record
    Author/s
    Gómez Villegas, Alba Luz
    Advisor/s
    Urrestarazu Gavilán, Miguel
    Date
    2015-05-15
    Palabra/s clave
    Trabajo Fin de Grado de la Universidad de Almería
    Salinidad
    Desarrollo vegetativo
    Aceites esenciales en planta de curry
    Helichrysum thianschanicum
    Collections
    • Grado en Ingeniería Agrícola. Curso 2013-2014 [1]

    Browse

    All of riUALCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    Login

    Statistics

    View Usage Statistics

    Of interest

    About the RepositoryCopyright FAQsSelf-archiving instructions

    Autoarchivo policies of publishers

    Indexed in

    Contact Us
    Contact Us