• español
  • English
  • Login
      • español
      • English
    • English 
      • español
      • English
    • Login
    View Item 
    •   riUAL Home
    • Repositorio de Proyectos Obligatorio Acceso Abierto
    • Proyecto SABANA
    • Artículos de revista Proyecto SABANA
    • View Item
    •   riUAL Home
    • Repositorio de Proyectos Obligatorio Acceso Abierto
    • Proyecto SABANA
    • Artículos de revista Proyecto SABANA
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Potential of the microalgae Nannochloropsis and Tetraselmis for being used as innovative ingredients in baked goods

    Files
    2019 Potential of the microalgae Nannochloropsis and Tetraselmis for being used as innovative ingredients in baked goods.pdf (2.359Mb)
    Identifiers
    URI: http://hdl.handle.net/10835/8372
    Services
    RISMendeley
    Share
    Stadistics
    View Usage Statistics
    Metadata
    Show full item record
    Author/s
    Lafarga, Tomás; Mayre, Erika; Echevarria, Gemma; Viñas, Inmaculada; Villaró, Silvia; [et al.]
    Date
    2019-07-23
    Collections
    • Artículos de revista Proyecto SABANA [88]

    Browse

    All of riUALCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    Login

    Statistics

    View Usage Statistics

    Of interest

    About the RepositoryCopyright FAQsSelf-archiving instructions

    Autoarchivo policies of publishers

    Indexed in

    Contact Us
    Contact Us