español
English
Login
xmlui.mirage2.page-structure.toggleNavigation
español
English
English
español
English
Login
xmlui.mirage2.page-structure.toggleNavigation
View Item
riUAL Home
Tesis, Trabajos Fin de Master, Grado y Proyectos Fin de Carrera Universidad de Almería
Trabajos Fin de Master Universidad de Almería
Máster en Biotecnología Industrial y Agroalimentaria. Curso 2020-2021
View Item
riUAL Home
Tesis, Trabajos Fin de Master, Grado y Proyectos Fin de Carrera Universidad de Almería
Trabajos Fin de Master Universidad de Almería
Máster en Biotecnología Industrial y Agroalimentaria. Curso 2020-2021
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Evaluación de la inclusión de simbióticos de bacterias ácido-lácticas y microalgas hidrolizadas en piensos para dorada (Sparus aurata)
Files
PRIETO MARQUEZ, INMACULADA.pdf (1.089Mb)
Identifiers
URI:
http://hdl.handle.net/10835/13728
Services
Share
Stadistics
View Usage Statistics
Metadata
Show full item record
Author/s
Prieto Márquez, Inmaculada
Advisor/s
Alarcón López, Francisco Javier
;
Vizcaíno Torres, Antonio Jesús
Date
2021-07-28
Palabra/s clave
Trabajo Fin de Máster de la Universidad de Almería
Dorada
Sparus aurata
Bacterias ácido-lácticas
Microalgas hidrolizadas
Simbióticos
Piensos
Collections
Máster en Biotecnología Industrial y Agroalimentaria. Curso 2020-2021
[10]
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
Search riUAL
This Collection
Browse
All of riUAL
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Statistics
View Usage Statistics
Of interest
About the Repository
Copyright FAQs
Self-archiving instructions
Autoarchivo policies of publishers
Indexed in