Show simple item record

dc.contributor.advisorSuárez Estrella, Francisca es_ES
dc.contributor.advisorRamos Bueno, Rebeca Pilar es_ES
dc.contributor.authorRamponi Weill, Carolina
dc.date.accessioned2022-06-09T10:34:43Z
dc.date.available2022-06-09T10:34:43Z
dc.date.issued2020-11-23
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10835/13732
dc.language.isoeses_ES
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectTrabajo Fin de Máster de la Universidad de Almeríaes_ES
dc.subjectFrutos de destríoes_ES
dc.subjectLarvas de insectoses_ES
dc.subjectPerfil lipídicoes_ES
dc.subjectAlimentación larvases_ES
dc.titleInfluencia del uso de frutos de destrío como alimento en el perfil lipídico de larvas de insectoses_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/doctoralThesises_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional