español
English
Login
xmlui.mirage2.page-structure.toggleNavigation
español
English
English
español
English
Login
xmlui.mirage2.page-structure.toggleNavigation
View Item
riUAL Home
Tesis, Trabajos Fin de Master, Grado y Proyectos Fin de Carrera Universidad de Almería
Tesis Universidad de Almería
Tesis Universidad de Almería
View Item
riUAL Home
Tesis, Trabajos Fin de Master, Grado y Proyectos Fin de Carrera Universidad de Almería
Tesis Universidad de Almería
Tesis Universidad de Almería
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Evaluación de hidrolizados de microalgas como ingredientes funcionales en la alimentación de la dorada (Sparus aurata)
Files
Depósito 1645 ALBA GALAFAT DÍAZ (17.55Mb)
Identifiers
URI:
http://hdl.handle.net/10835/13075
Services
Share
Stadistics
View Usage Statistics
Metadata
Show full item record
Author/s
Galafat Díaz, Alba
Advisor/s
Alarcón López, Francisco Javier
;
Martínez Moya, Tomás Francisco
;
Vizcaíno Torres, Antonio Jesús
Collections
Tesis Universidad de Almería
[358]
Search riUAL
This Collection
Browse
All of riUAL
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Statistics
View Usage Statistics
Of interest
About the Repository
Copyright FAQs
Self-archiving instructions
Autoarchivo policies of publishers
Indexed in